lokalet

Infrastruktura jonë

Parajsa e fëmijëve tanë

Në të gjitha grupet e TipTap Kita’s ne i kushtojmë rëndësi të madhe pajisjeve me cilësi të lartë, moderne dhe miqësore për fëmijët.

Fëmijët tanë duhet të jenë në gjendje të luajnë, të jenë krijues dhe të shpikin veten e tyre. Kjo kërkon një mjedis ideal.

Do të ishim të lumtur t’ju tregojmë disa foto për ilustrim.

Kita TipTap Kinderküche

përshtypjet

Bielstrasse

Për shkak të hapësirave bujare të dritareve, dhomat tona janë shumë të ndritshme, të hapura dhe tërheqëse.

Fëmijët kanë mbi 150 m2 hapësirë në dispozicion, dhe kopshti i tyre ju fton të luani së bashku jashtë dhe është afër shtëpisë.

Kombinimi i dhomave shumëngjyrëshe, orendi moderne, kënde të ndryshme lojërash, një platformë tërheqëse prej druri, një zonë komode ngrënieje, një zonë kreative artizanale dhe një tualet të gjerë ofron mjedisin ideal për zhvillim pozitiv dhe një përvojë emocionuese në çerdhe.

përshtypjet

Grupi Bahnhofstrasse Veri

Grupi Nord ofron shumë hapësirë në një sipërfaqe bujare 200 metra katrorë dhe një atmosferë moderne që frymëzon fëmijët dhe prindërit njësoj. Dhomat janë të dizajnuara me ngjyra të gjalla dhe nxjerrin një humor të gëzuar dhe frymëzues. Objekti modern ndërthur funksionalitetin me estetikën dhe krijon një ambient tërheqës për eksploruesit e vegjël.

Pavarësisht nëse është një zonë përkëdheljeje, kënd ndërtimi ose kënd leximi – këtu fëmijët mund të luajnë, të mësojnë dhe të lënë imagjinatën e tyre të egër deri në kënaqësinë e tyre. Një zonë komode ngrënieje i fton fëmijët të hanë dhe të bisedojnë së bashku.

përshtypjet

Grupi Bahnhofstrasse Jug

Grupi Jugor ofron më shumë se 160 m2 hapësirë për fëmijët e të gjitha moshave. Dhomat janë të dizajnuara me ngjyra dhe rrezatojnë një atmosferë gazmore. Me një ambient modern, nevojat e fëmijëve për lojë dhe kreativitet mbështeten në mënyrë optimale.

Ka zona të veçanta lojrash që janë të përshtatura për interesat dhe nivelet e ndryshme të zhvillimit të fëmijëve. Këtu ata mund të zhvillohen lirshëm, të luajnë, të mësojnë dhe të bëjnë miq të rinj. Një kulm i veçantë është platforma prej druri, e cila shërben si skenë apo vend takimi për aktivitetet në grup. Fton fëmijët të zbulojnë, kërcejnë dhe luajnë.

vite eksperience
0
Fëmijë të lumtur
0 +
Punonjësit
0 +