Kursi i ndihmës së parë për fëmijë

Për prindërit, gjyshërit, kumbarët dhe të interesuarit

E dobishme dhe emocionuese

Kursi Kindernothelfer u drejtohet prindërve, gjyshërve dhe të gjithë të interesuarve që dëshirojnë të mësojnë se si të kryejnë masat e ndihmës së parë për fëmijët. Në kurs trajtohen tema të ndryshme, si ringjallja, rënia nga tavolina e ndërrimit, goditja me rrymë apo djegiet. Mësimet bazohen në udhëzimet më të fundit për ndihmën e parë dhe japin njohuri praktike në një mënyrë të thjeshtë.

Përmbajtja

Në mënyrë të larmishme dhe lozonjare, ju stërvitni përdorimin e sigurt të masave të ndihmës së parë tek fëmijët. Kursi përfshin temat e mëposhtme, ndër të tjera:

Mësimet japin shumë njohuri praktike në një mënyrë të thjeshtë dhe bazohen në udhëzimet më të fundit për ndihmën e parë.

Na kontaktoni nëse keni ndonjë pyetje

A keni ndonjë pyetje të mëtejshme në lidhje me kursin tonë të ndihmës së parë për fëmijët? Atëherë mos hezitoni dhe na kontaktoni, ne jemi në dispozicionin tuaj për informacione të mëtejshme.

Kur dhe ku

Data

24.06.2023/ 02.09.2023/ 18.11.2023

koha

08:30 - 16:30

Vendndodhja

sallë trajnimi
Kita TipTap
Bahnhofstrasse 19
3250 Lyss

Kujdes

Nëse është e nevojshme, mund t'i regjistroni fëmijët tuaj për kujdesin ndaj fëmijëve gjatë kursit në qendrën e kujdesit ditor TipTap. Kostot shtesë 120.-

kostot e kursit

90.-- për pjesëmarrës përfshirë. certifikatë

Regjistrimi me email

Regjistrimi online