Kostot

rregulloret tarifore

Tarifat tona me një shikim

Tarifat tona vlejnë për të gjithë fëmijët nga 3 muaj deri në 6 vjeç.

  • pa pagesë shtesë për foshnjat.
  • Përfshihen: (akomodim, vakte, ekskursione, pelena, shishe ushqimi për bebe)
  • 10% zbritje për motrën ose vëllanë në faturën mujore
  • Koha minimale e pranisë është 20%. Këto mund të merren me një ditë të plotë ose dy ditë e gjysmë.
  • 4-6 vende të kujdesit fleksibël për ditë shtesë ose vendosje emergjente
kiBon
Ulja e tarifës përmes kuponëve të kujdesit, na miratohet.
Kujdes
%
të vegjëlit deri në
12 muaj
parashkollorët
fëmijët e kopshtit
Suplement për fëmijë
me nevoja të veçanta
E gjithë ditën
20%
150.00
150.00
110.00
+ 50.00
¾ ditë
15%
112.50
112.50
82.50
+ 37.50
½ dite
10%
75.00
75.00
55.00
+ 25.00
Kostot shtesë

Ushqimet dhe tualetin

Kid eating
Kujdes
%
të vegjëlit deri në
12 muaj
parashkollorët
fëmijët e kopshtit
Suplement për fëmijë
me nevoja të veçanta
E gjithë ditën
20%
10.00
10.00
10.00
10.00
¾ ditë
15%
7.50
7.50
7.50
7.50
½ dite
10%
5.00
5.00
5.00
5.00
Merre me buzeqeshje

Fleksibil dhe i lehtë

Tarifat e treguara më sipër vlejnë për ditët e kujdesit individual, të rezervuara shtesë.

A ju bindëm?

Ne mezi presim të dëgjojmë nga ju dhe jemi gjithmonë në dispozicionin tuaj për pyetje dhe informacion.

Përmbledhje e kostos mujore

Në vijim, dëshirojmë t’ju japim një pasqyrë të thjeshtë dhe të qartë se çfarë kushton kujdesi mujor për një fëmijë pa nevoja të veçanta:

Two columns
Vertical
Horizontal
kalkulator i kostos
Summary
Name Total
"{{getWooProductName}}" has been added to your cart
Your service request has been completed!
We have sent your request information to your email.
Issued on: {{ $store.getters.getIssuedOn }}
Payment method: {{ $store.getters.getPaymentType }}
{{ item.title }}: {{ item.value }}

na shkruani

orari i hapjes

E HENE E PREMTE
08:00 – 17:00

E SHTUNË
10:00 – 14:00

Kontaktoni

Vendndodhja Bielstrasse:
Telefoni: 032 384 13 73
Celular: 079 252 52 95

Vendndodhja Bahnhofstrasse:
Telefoni: 032 384 03 26
Celular: 079 812 52 95

adresë

Bielstrasse 29 &
Bahnhofstrasse 19