shkurtimisht për ne

Kujdes nga ne, nuk u pendua kurrë

Prindër të shumtë nga Lyss ose rreth tyre na besojnë fëmijët e tyre çdo ditë.

Me 3 grupe në një vend: Lyss

Me ne, ju përfitoni nga një shkallë e lartë fleksibiliteti , pasi ne mund të kujdesemi për fëmijët nga 3 muaj deri në 6 vjeç (përfshirë kopshtin) . Stafi i trajnuar kujdeset për fëmijën tuaj dhe nevojat e tij të përditshme, ndërmerr aktivitete emocionuese dhe promovon zhvillimin e fëmijës suaj.
Me më shumë se 650 m² kemi hapësirë të mjaftueshme që fëmija juaj të mund të zhvillohet lirshëm.
Ne kemi dhoma tërheqëse, të ndritshme në të gjitha vendet, si dhe mobilje moderne, miqësore për fëmijët dhe ftues.

Kita TipTap Bahnhofstrasse 19 Podest und Küche
Füsse ohne hintergrung

gamën tonë

Qendër ditore aventure me 54 vende në tre grupe, pa pushime kompanie me orar të zgjatur nga 6:30 deri në 19:00.

Füsse ohne hintergrung

Kurse të ndihmës së parë për fëmijë

..që e mbajmë disa herë në vit në dhomën tonë të stërvitjes. Njohuritë bazohen në udhëzimet më të fundit për ndihmën e parë.

Füsse ohne hintergrung

Regjistrimi

Për ta bërë procesin e regjistrimit për një vend për kujdesin e fëmijëve sa më efikas dhe të lehtë për ju, na duhen detajet tuaja të kontaktit.

dëshmitë

Çfarë thonë prindërit:

vite eksperience
0
Fëmijë të lumtur
0 +
punonjësit
0 +
Kontaktoni

Ju presim me padurim

Ju dhe nevojat tuaja janë fokusi ynë. Na kontaktoni pa detyrim për një bisedë të parë.

na shkruani

orari i hapjes

E HËNË – E PREMTE 6:30 e mëngjesit – 19:00

E SHTUNË ora 8:00-17:00

ZYRA 08:00 – 17:00

na ndiq

Adresat

TipTap Lyss GmbH Bielstrasse 25 3250 Lyss

Kita TipTap Bielstrasse 29 3250 Lyss

Kita TipTap Bahnhofstrasse 19 3250 Lyss