Kujdes

Gjëja më emocionuese ndonjëherë

Një rutinë në çerdhe

Qendra e kujdesit ditor u ofron fëmijëve një rutinë të përditshme emocionuese dhe interesante. Të vegjlit mund të luajnë, të mësojnë dhe të rriten në komunitet. Aktivitetet përfshijnë, për shembull, këngë, punë dore, lexim me zë të lartë, pikturë dhe vallëzim. Kopshti ofron gjithashtu mundësi për të zhvilluar aftësi sociale dhe për të bërë miq. Si një qendër çerdheje me përvojë, udhëtimet e shkëlqyera, projektet interesante dhe një kohë emocionuese në çerdhe janë shumë të rëndësishme për ne.

e ndryshueshme

projektet

strukturën

Dita jone

Për t’u dhënë të gjithë fëmijëve strukturën e nevojshme që u nevojitet, jeta jonë e përditshme është e strukturuar dhe e përcaktuar.
U kërkojmë të gjithë prindërve që t’i përmbahen orareve tona të nisjes dhe marrjes. Përjashtimet janë natyrisht të mundshme me marrëveshje.