gamën tonë

Një shërbim cilësor për të gjithë familjen

Kujdesi profesional për fëmijët

Qendra jonë e kujdesit ditor ofron tre grupe, secili me 16-18 vende, të cilat janë të vendosura në një sipërfaqe totale prej 650 m². Ne i kushtojmë rëndësi të madhe shkallës së lartë të fleksibilitetit dhe ndërveprimit miqësor ndaj klientit për të përmbushur nevojat e familjeve. Hapësirat dhe konceptet tona moderne janë krijuar posaçërisht për të krijuar një mjedis të sigurt, mbështetës dhe stimulues për fëmijët e të gjitha moshave.

Në tre grupet tona, ne ofrojmë kujdes të dashur dhe një koncept arsimor gjithëpërfshirës që i përshtatet nevojave individuale të çdo fëmije. Për shkak të fleksibilitetit tonë të lartë dhe qasjes sonë miqësore ndaj klientit, ne u mundësojmë prindërve të kombinojnë në mënyrë optimale punën dhe familjen.

Ambientet tona moderne janë të ndritshme dhe miqësore dhe u ofrojnë fëmijëve hapësirë të mjaftueshme për të luajtur, mësuar dhe zbuluar. Ne përdorim vetëm materiale që plotësojnë standardet më të larta të sigurisë dhe pastrohen dhe mirëmbahen rregullisht.

Koncepti ynë bazohet në gjetjet më të fundit arsimore dhe promovon zhvillimin kognitiv, krijues dhe social të çdo fëmije. Ne punojmë ngushtë me prindërit për të siguruar që nevojat e secilit fëmijë të plotësohen.

Në qendrën tonë ditore, fëmijët janë në qendër të gjithçkaje që bëjmë dhe ne krenohemi që krijojmë një mjedis ku ata mund të ndjehen të sigurt, të mbështetur dhe të lumtur.

Tarifat tona vlejnë për të gjithë fëmijët nga 3 muaj deri në 6 vjeç.
Panairi:

pa pagesë shtesë për foshnjat.

Zbritje:

10% zbritje për vëllezërit e motrat.

Të përfshira:

Akomodim, vakte, ekskursione, pelena, shishe ushqimesh për bebe.

Individualisht:

Koha minimale e pranisë është 20% dhe mund të merret me një ditë të plotë ose dy ditë gjysmë.

Fleksibil:

Nëse prindërit kanë nevojë për një ditë shtesë me një njoftim të shkurtër, ne jemi gjithmonë të gatshëm t'ju ndihmojmë.

Urgjenca:

Ne mbajmë gjithmonë në dispozicion vende të ndryshme fleksibël për kujdesin e fëmijëve për raste urgjente.

të vegjëlit

parashkollorët

fëmijët e kopshtit

nevoja të veçanta

E premte nga ora 18:30 deri në ora 10:00 të së shtunës

natën me pizhame

TipTap Day Care organizon herë pas here Net Pijama për mysafirët e tyre më të vegjël. Është një përvojë e veçantë për fëmijët pasi zakonisht nuk lejohen të qëndrojnë gjatë natës. Prindërit kanë paqe mendore duke e ditur se të vegjlit e tyre janë nën kujdesin e edukatorëve me përvojë dhe se po qëndrojnë në një mjedis familjar.

Kur fëmijët mbërrijnë me pizhamet e tyre komode të premten në mbrëmje, eksitimi është i lartë. Ata e dinë se do të jenë me miqtë e tyre për një natë të tërë. Ka shumë lojëra dhe aktivitete të tilla si këndimi, vallëzimi, luajtja e lojërave në tavolinë dhe leximi i librave.

Fëmijët gjithashtu mund të pushojnë dhe të bien në gjumë në dyshekët e tyre komod, ndërsa shoqërohen me histori para gjumit dhe muzikë të butë. Edukatorët sigurojnë që të gjithë fëmijët të flenë mirë dhe të zgjohen në mëngjes nga një mëngjes i shijshëm.

Kalimi i një nate në qendrën ditore është një përvojë emocionuese për fëmijët. Ata mësojnë të jenë të pavarur dhe të ndarë nga prindërit e tyre. Ata forcojnë aftësitë e tyre sociale duke luajtur dhe bashkëvepruar me fëmijët e tjerë. Më e rëndësishmja, ata argëtohen shumë dhe sjellin në shtëpi kujtime të mrekullueshme nga nata e tyre me pijama.

Në përgjithësi, nata e pijamave në qendrën ditore TipTap është një pikë kryesore për fëmijët dhe një përvojë e vlefshme për zhvillimin e tyre personal.

ndjehu mirë oaz

Historia e natës së mirë

autonomi

kujtim i bukur

Jo gjithmonë e nevojshme, por ndonjëherë e dobishme

Kujdesi i së shtunës

Qendra e kujdesit ditor Kita TipTap ka kënaqësinë të prezantojë ofertën tonë speciale për kujdesin e së shtunës. Kjo ofertë u mundëson prindërve të trajtojnë veten me një pushim të merituar, ndërsa fëmijët e tyre mund të kalojnë një të shtunë të larmishme dhe emocionuese në mjediset e njohura të çerdhes.

Kujdesi i së shtunës në qendrën ditore TipTap i kushton shumë rëndësi bërjes së kohës së kujdesit për fëmijët sa më interesante dhe emocionuese. Ekipi ynë i përkushtuar i edukatorëve me përvojë planifikon dhe organizon një sërë aktivitetesh dhe projektesh të ndryshme për t’u ofruar fëmijëve një përvojë unike.

Disa nga pikat kryesore të programit tonë të së shtunës përfshijnë:

Ekskursione në natyrë, për shembull në pyll ose në parqe aty pranë, për të sensibilizuar fëmijët ndaj mjedisit dhe për të ngjallur kureshtjen e tyre për natyrën.
Aktivitete krijuese të tilla si vepra artizanale, pikturë dhe bashkë-krijim që nxisin imagjinatën e fëmijëve dhe u japin atyre mundësinë të shprehin idetë dhe talentet e tyre.
Projekte që janë të përshtatura për interesat dhe nevojat e fëmijëve dhe që u ofrojnë atyre mundësinë për të zgjeruar dhe thelluar aftësitë dhe njohuritë e tyre në fusha të ndryshme.
Oferta lëvizëse dhe aktivitete sportive që ndihmojnë fëmijët të zhvillojnë aftësitë e tyre motorike dhe të zbulojnë gëzimin e aktivitetit fizik.
Qëllimi ynë kryesor është t’u sigurojmë fëmijëve një të shtunë plot argëtim, mësim dhe zbulim, ndërkohë që prindërit të kenë mundësinë të pushojnë dhe të mbushin bateritë e tyre. Kita TipTap është i bindur se kujdesi i së shtunës është një përvojë e vlefshme dhe pasuruese si për fëmijët ashtu edhe për prindërit.

Ky shërbim i bazuar në tarifë është i hapur për të gjitha palët e interesuara brenda dhe përreth Lyss një herë në muaj. Dyert tona hapen në orën 8 të mëngjesit dhe mbyllen në 5 pasdite.

Çdo fëmijë që kujdeset në çerdhen TipTap përfiton çdo vit kujdesin falas të së shtunës.

Luaj

Përvoja

Zbuloni

Mësoni