grupe

  • 54 vende për kujdesin e fëmijëve në 3 grupe për fëmijë nga 3 muaj deri në 6 vjeç

  • 2 – 4 vende urgjence për kujdes fleksibël

  • Koha minimale e kujdesit prej 20% (1 ditë e plotë ose 2 gjysmë ditë)

  • Fleksibilitet për ditë dhe oferta kujdesi shtesë

  • Kujdesi për fëmijët e kopshtit

  • Shoqërimi i shtegut të kopshtit në Lyss dhe rrethinat (Kappelen, Jens, Merzligen, Hermrigen, Worben, Büetigen, Busswil)

Freie Plätze
Kliko imazhin
Vendndodhja

Bahnhofstrasse 19 | 3250 Lyss

Bielstrasse 29 / 3250 Lyss

Vendndodhja

Grupi Bahnhofstrasse Jugor

Bahnhofstrasse 19 / 3250 Lyss

Bahnhofstrasse 19 Süd
Vendndodhja

Grupi Bahnhofstrasse North

Bahnhofstrasse 19 / 3250 Lyss

Kita TipTap Bahnhofstrasse 19 Podest und Küche