Ekipi ynë

Ajo që është e rëndësishme për ne

Ne tregojmë çdo ditë

Mirësevini në prezantimin e ekipit të qendrës së kujdesit ditor TipTap në Lyss!

Këtu ju pret një çerdhe e dashur, e cila kujdeset me pasion për kujdesin dhe edukimin e fëmijëve nga mosha tre muajsh deri në fillimin e shkollës. Ekipi ynë i përkushtuar dhe me përvojë përbëhet nga profesionistë të kualifikuar që kujdesen me dashuri për mirëqenien e fëmijëve dhe u ofrojnë atyre një vend të sigurt ku ata mund të luajnë, të mësojnë dhe të rriten.

Tani është koha për të takuar ekipin e mahnitshëm në Kita TipTap!

Teamwork

Administrata

Stephanie
Themeluesi / Menaxhimi 80%
Danieli
Ndihmës menaxheri 100%
Romina
Administrimi 40%

Udhëheqja pedagogjike

Celine
Menaxherët e menaxhimit të cilësisë/arsimimit
Leandra
Menaxhimi i grupit 100%
tha
Kujdes

Skuadra Bielstrasse

sabrina
Lideri i grupit 80%
Sabrina | Kita TipTap
Ilenia
mësues 100%
Ilenia | Kita TipTap
Karen
Mbështetja e punonjësve 100%
1
Zaira
Praktikanti FaBe K
Zaira | Kita TipTap
Zakir
mësimi paraprak
DSC03610X
Andrea
praktikant 100%

Ekipi Bahnhofstrasse North

lara
Lideri i grupit 80%
Lara | Kita TipTap
Selim
Menaxhimi i grupit 100%
Selim
trisha
mësues 100%
Trisha | Kita TipTap
ann
Praktikanti FaBe K
DSC03656
Pedro
Praktikanti FaBe K
Pedro | Kita TipTap
Ana
praktikant 100%
20230427_091702
Cirili
Mbështetja e punonjësve 100%
Cyril
Karen
Mbështetja e punonjësve 100%
Karin
Jimen
Punonjës i shtëpisë 80%
1

Ekipi Bahnhofstrasse Jug

nami
Menaxhimi i grupit 100%
Nami | Kita TipTap
Rachel
edukator 60%
Rahel | Kita TipTap
Isik
Asistenti mbështet 80%
2
Lena
Nxënësit fabe k
DSC03650
Beatriz
praktikant 100%
Beatriz | Kita TipTap
sabrina
Mbështetja e punonjësve
1
sallam
INTERN 80%
Sausen
Nina
INTERN 40%
DSC03625X