100% punësim FaBe fëmijë

Ju kërkojmë për tonën

100% punësim FaBe fëmijë

“I kujdesur nga ne, nuk u pendua kurrë”

Qendra e kujdesit ditor TipTap u hap në prill 2019 në zemër të Lyss dhe zgjeroi grupin tonë në shkurt 2022. Dallohemi me një koncept modern dhe një gamë të gjerë ofertash që kërkojnë një nivel të lartë organizimi. Ne tani drejtojmë tre grupe me gjithsej 53 vende për kujdesin e fëmijëve.

Ne qëndrojmë si një qendër ditore aventureske që u mundëson fëmijëve të kenë aventura.

Ne kemi 16 vende për kujdesin e fëmijëve, 3-4 persona të trajnuar dhe 2-3 praktikantë për grup.

Si një ekip inovativ dhe dinamik, ne i kushtojmë rëndësi të madhe fleksibilitetit, hapjes dhe besueshmërisë. Ne ju ofrojmë një jetë të përditshme të larmishme dhe emocionuese me shumë mundësi për t’u zhvilluar. Falë hierarkisë sonë të sheshtë, ju keni hapësirë për të punuar në mënyrë të pavarur dhe mund të kontribuoni me idetë tuaja.

Përparësitë tuaja
Ata nuk janë larg nesh tani

Nëse ju pëlqen ajo që ne ofrojmë, atëherë mezi presim të marrim aplikimin tuaj me shkrim me postë ose në mënyrë elektronike. Ne jemi në dispozicion për ju në çdo kohë nëse keni ndonjë pyetje ose informacion tjetër.

Personi juaj i kontaktit
Numri ynë i telefonit
Email-i ynë
Adresa jone

Informacion shtese