Qendra e kujdesit ditor Säriswil

Po kërkoni një qendër ditore të klasit të parë për fëmijën tuaj, megjithëse jetoni pak më larg nga Lyss? Më pas dëshirojmë t’ju tërheqim vëmendjen te qendra jonë e kujdesit ditor dhe t’ju tregojmë pse ia vlen të ndiqni rrugën më të gjatë.

Në qendrën tonë ditore, ne i kushtojmë shumë rëndësi kujdesit të dashur dhe cilësor për të vegjlit tuaj. Ekipi ynë i përkushtuar i profesionistëve të arsimit është i gatshëm t’u sigurojë fëmijëve tuaj një mjedis stimulues dhe të sigurt. Ne krijojmë një vend ku fëmija juaj mund të ndihet rehat dhe të zhvillohet në mënyrë optimale.

Koncepti ynë edukativ bazohet në mbështetjen gjithëpërfshirëse që merr parasysh nevojat individuale të çdo fëmije. Ne e vlerësojmë mësimin me lojëra, aktivitetet krijuese dhe promovimin e aftësive sociale. Me ne, fëmija juaj do të ketë mundësinë të zbulojë talentet e tij dhe të zhvillojë më tej aftësitë e tij.

Edhe nëse nuk jetoni drejtpërdrejt në Lyss, ne duam t’ju sigurojmë se vlerësojmë përpjekjet tuaja. Ne jemi të vetëdijshëm që ju jeni të gatshëm të vini tek ne për t’i ofruar fëmijës tuaj kujdesin më të mirë të mundshëm. Ne do të sigurohemi që besimi juaj të jetë i vlefshëm dhe që fëmija juaj të jetë në duar të mira me ne.

Qendra jonë ditore është një vend komuniteti ku jo vetëm fëmijët, por edhe prindërit ndihen të mirëpritur dhe të mbështetur. Ne organizojmë rregullisht ngjarje, mbrëmje prindërore dhe shkëmbejmë mundësi për të promovuar kontaktin dhe bashkëpunimin midis prindërve dhe edukatorëve.

Nëse jeni të interesuar të regjistroni fëmijën tuaj tek ne, ju ftojmë përzemërsisht të njiheni personalisht me qendrën tonë të kujdesit ditor. Mos ngurroni të lini një takim për të marrë një pasqyrë të ambienteve tona, ekipit tonë dhe punës sonë edukative. Ne do të jemi të lumtur t’ju përgjigjemi pyetjeve tuaja dhe t’ju ofrojmë informacion të detajuar rreth konceptit tonë.

Ne mezi presim t’ju mirëpresim ju dhe fëmijën tuaj në qendrën tonë ditore dhe të kemi një ndikim pozitiv në zhvillimin e fëmijës suaj së bashku.

Ata nuk janë larg nesh tani
Personi juaj i kontaktit
Numri ynë i telefonit
Adresa jone