накратко за нас

Згрижени од нас, никогаш не зажалени

Секојдневно ни ги доверуваат своите деца од Lyss или околу неа.

Со 3 групи на една локација: Lyss

Со нас, вие имате корист од висок степен на флексибилност , бидејќи можеме да се грижиме за деца од 3 месеци до 6 години (вклучително и во градинка) . Обучен персонал се грижи за вашето дете и неговите секојдневни потреби, презема возбудливи активности и го промовира развојот на вашето дете.
Со повеќе од 650 m² имаме доволно простор за вашето дете да може слободно да се развива.
Имаме поканувачки, светли соби на сите локации, како и модерен, прилагоден за деца и привлечен мебел.

Kita TipTap Bahnhofstrasse 19 Podest und Küche
Füsse ohne hintergrung

нашиот асортиман

Авантуристички дневен центар со 54 места во три групи, без празници во друштво со долго работно време од 6:30 до 19:00 часот.

Füsse ohne hintergrung

Курсеви за прва помош за деца

..која ја одржуваме неколку пати годишно во нашата тренинг сала. Знаењето се заснова на најновите упатства за прва помош.

Füsse ohne hintergrung

Регистрација

За да ви го направиме процесот на регистрација за место за згрижување деца што е можно поефикасен и лесен, потребни ни се вашите податоци за контакт.

Kita TipTap

впечатоци

сведоштва

Што велат родителите:

0
долгогодишно искуство
0 +
Среќни деца
0 +
вработените
Контакт

Ве очекуваме

Вие и вашите потреби сте нашиот фокус. Контактирајте не без обврска за прв разговор.

Контактирајте не

работно време

ПОНЕДЕЛНИК – ПЕТОК
06:30 – 19:00

САБОТА
08:00 – 17:00

Контакт

Локација Bielstrasse:
Телефон: 032 384 13 73
Мобилен: 079 252 52 95

Локација Bahnhofstrasse:
Телефон: 032 384 03 26
Мобилен север: 079 812 52 95

Мобилен Југ: 079 437 95 92

Канцеларија:
Телефон: 032 384 03 26

адреса

Биелштрасе 29 и
Банхофштрасе 19

3250 Лис