работни места

Барате нов предизвик?

Имаме многу да понудиме

Дали барате нов професионален предизвик или би сакале да ја запознаете нашата професија? Со нетрпение очекуваме да се сретнеме.

Го бараме вистинскиот пандан за следните позиции
  • Постојана позиција на специјалист за детска нега EFZ (од јануари 2024 година)
  • Чирак специјалист/специјалист за грижа за деца EFZ 3-та година на стажирање (отсега па натаму)

несакана апликација

Talent, Motivation, Einstellung
Контакт

Биелштрасе 25

3250 Лис

032 384 01 01

[email protected]