нашиот асортиман

Квалитетна услуга за целото семејство

Професионална грижа за деца

Нашиот дневен центар нуди три групи, секоја со 16-18 места, кои се сместени на вкупна површина од 650м². Ние придаваме големо значење на високиот степен на флексибилност и интеракција пријателска за клиентите со цел да се задоволат потребите на семејствата. Нашите модерни простори и концепти се специјално дизајнирани да создадат безбедна, поддржувачка и стимулирачка средина за деца од сите возрасти.

Во нашите три групи, нудиме грижа со љубов и сеопфатен образовен концепт кој е прилагоден на индивидуалните потреби на секое дете. Поради нашата висока флексибилност и нашиот пристап пријателски настроен кон клиентите, им овозможуваме на родителите оптимално да ги комбинираат работата и семејството.

Нашите модерни простории се светли и пријателски расположени и им нудат на децата доволно простор за игра, учење и откривање. Ние користиме само материјали кои ги исполнуваат највисоките безбедносни стандарди и редовно се чистат и одржуваат.

Нашиот концепт се базира на најновите образовни наоди и го промовира когнитивниот, креативниот и социјалниот развој на секое дете. Тесно соработуваме со родителите за да се погрижиме да се задоволат потребите на секое поединечно дете.

Во нашиот дневен центар, децата се во центарот на сè што правиме и се гордееме што создаваме средина каде што ќе се чувствуваат безбедно, поддржано и среќно.

Нашите тарифи важат за сите деца од 3 месеци до 6 години.
Саем:

без доплата за доенчиња.

Попуст:

10% попуст за браќа и сестри.

Вклучено:

Сместување, оброци, екскурзии, пелени, шишиња храна за бебиња.

Поединечно:

Минималното време на присуство е 20% и може да се добие со цел ден или два половина дена.

Флексибилни:

Ако на родителите им треба дополнителен ден за кратко време, ние секогаш сме подготвени да помогнеме.

Итен случај:

Секогаш одржуваме разни флексибилни места за нега на располагање за итни случаи.

мали деца

деца од предучилишна возраст

деца од градинка

посебни потреби

Петок од 18.30 до 10.00 часот во сабота

ноќ со пижами

TipTap Day Care организира Пиџама ноќи за нивните најмлади гости од време на време. Тоа е посебно искуство за децата бидејќи вообичаено не смеат да преноќат. Родителите имаат спокојство знаејќи дека нивните малечки се под грижа на искусни воспитувачи и дека престојуваат во познато опкружување.

Кога децата ќе пристигнат во своите пријатни пижами во петок навечер, возбудата е голема. Тие знаат дека ќе бидат со своите пријатели цела ноќ. Има многу игри и активности како што се пеење, танцување, играње игри на табла и читање книги.

Децата исто така можат да се одморат и да заспијат на нивните удобни душеци додека се придружени со приказни пред спиење и тивка музика. Воспитувачите се грижат сите деца да спијат добро и да бидат разбудени наутро со вкусен појадок.

Ноќевањето во дневниот центар е возбудливо искуство за децата. Тие учат да бидат независни и одвоени од своите родители. Тие ги зајакнуваат своите социјални вештини преку играње и интеракција со другите деца. Што е најважно, тие се забавуваат и носат одлични спомени од нивната ноќ со пижами.

Сè на сè, ноќта со пижами во дневниот центар ТипТап е врв за децата и драгоцено искуство за нивниот личен развој.

оаза за добро чувство

Приказна за добра ноќ

автономија

убаво сеќавање

Не секогаш е потребно, но понекогаш е корисно

Саботна нега

Дневниот центар Кита ТипТап со задоволство ја претставува нашата специјална понуда за нега во сабота. Оваа понуда им овозможува на родителите да се почестат со заслужен одмор додека нивните деца можат да поминат разновидна и возбудлива сабота во познатата околина на дневниот центар.

Саботната грижа во дневниот центар ТипТап дава голема вредност за да го направи времето за грижа за децата што е можно поинтересно и возбудливо. Нашиот посветен тим од искусни едукатори планира и организира различни активности и проекти за да им понуди на децата уникатно искуство.

Некои од најважните моменти од нашата саботна програма вклучуваат:

Екскурзии во природа, на пример во шума или во блиски паркови, за да се сензибилизираат децата за околината и да се разбуди нивната љубопитност за природата.
Креативни активности како занаети, сликање и кокреација кои ја поттикнуваат имагинацијата на децата и им даваат можност да ги изразат сопствените идеи и таленти.
Проекти кои се прилагодени на интересите и потребите на децата и кои им нудат можност да ги прошират и продлабочат своите вештини и знаења во различни области.
Понуди за движење и спортски активности кои им помагаат на децата да ги развијат своите моторни вештини и да ја откријат радоста на физичката активност.
Нашата главна цел е да им обезбедиме на децата сабота полна со забава, учење и откривање, додека родителите имаат можност да се релаксираат и да ги наполнат батериите. Kita TipTap е убеден дека грижата во сабота е вредно и збогатувачко искуство и за децата и за родителите.

Оваа услуга заснована на плаќање е отворена за сите заинтересирани страни во и околу Lyss еднаш месечно. Нашите врати се отвораат во 8 часот и се затвораат во 17 часот.

Секое дете кое е згрижено во дневниот центар ТипТап, секоја година има бесплатна нега во сабота.

Играј

Искуство

Откријте

Научи