Контакт

контактирајте сега

Ние сме секогаш тука за вас

Добредојдовте на страницата за контакт на дневниот центар TipTap во Lyss! Задоволни сме што го најдовте патот до нас. Овде можете да ни ги кажете вашите прашања, предлози и желби или да договорите термин за гледање. Секогаш ви стоиме на располагање и со нетрпение очекуваме да слушнеме од вас!

пишете ни

работно време

ПОНЕДЕЛНИК – ПЕТОК
06:30 – 19:00

САБОТА
08:00 – 17:00

адреса
Контакт

Локација Bielstrasse:
Телефон: 032 384 13 73
Мобилен: 079 252 52 95

Локација Bahnhofstrasse:
Телефон: 032 384 03 26
Мобилен север: 079 812 52 95

Мобилен Југ: 079 437 95 92

Канцеларија:
Телефон: 032 384 03 26

следете не