За нас

филозофија

Ова сме ние

Нашиот пристап кон грижата за децата се заснова на модерен концепт кој постојано се развива понатаму. Придаваме големо значење на основаната и професионална едукативна работа која се фокусира на благосостојбата и индивидуалниот развој на секое дете. Нашата филозофија се рефлектира во нашиот педагошки концепт, кој редовно се ревидира со цел да се задоволат најновите наоди и барања. Тоа е важна алатка за нас да обезбедиме висококвалитетна и одговорна грижа за децата. Ние сме среќни да ви дадеме увид во нашата работа и со нетрпение очекуваме да ви посакаме добредојде на вас и вашето дете.

bearbeitet
од идеја до имплементација

основање

Дневниот центар TipTap е спонзориран од TipTap Lyss GmbH .

Основана е од Стефани Шуц на 1 април 2019 година и е заведена во трговскиот регистар.

CHE-495.461.028

долгогодишно искуство
0
Среќни деца
0 +
вработените
0 +

Нашето мото

Покажи ми како се прави тоа и ќе ти покажам како ќе пораснам од тоа, бидејќи можам и сакам да го направам тоа сам.