Трошоци

тарифни прописи

Нашите тарифи на прв поглед

Нашите тарифи важат за сите деца од 3 месеци до 6 години.

  • без доплата за доенчиња.
  • Вклучено: (сселување, оброци, екскурзии, пелени, шишиња со храна за бебиња)
  • 10% попуст на брат или сестра на месечната сметка
  • Минималното време на присуство е 20%. Овие може да се добијат со цел ден или два половина дена.
  • 4-6 флексибилни места за нега за дополнителни денови или сместувања за итни случаи
Грижа
%
мали деца до
12 месеци
деца од предучилишна возраст
деца од градинка
Додаток за деца
со посебни потреби
Цел ден
20%
150.00
150.00
110.00
+ 50.00
¾ ден
15%
112.50
112.50
82.50
+ 37.50
½ ден
10%
75.00
75.00
55.00
+ 25.00

Тарифите прикажани погоре важат за поединечни, дополнително резервирани денови за нега.

Дополнителни трошоци

Оброци и тоалети

Грижа
%
мали деца до
12 месеци
деца од предучилишна возраст
деца од градинка
Додаток за деца
со посебни потреби
Цел ден
20%
10.00
10.00
10.00
10.00
¾ ден
15%
7.50
7.50
7.50
7.50
½ ден
10%
5.00
5.00
5.00
5.00

Месечен преглед на трошоците

Во продолжение, би сакале да ви дадеме едноставен и јасен преглед за тоа какви трошоци месечна грижа за дете без посебни потреби:

Дали ве убедивме?

Со нетрпение очекуваме да слушнеме од вас и секогаш ви стоиме на располагање за прашања и информации.

kiBon
Намалување на тарифата преку ваучери за нега, ни е одобрено.

Инструкции за примена на Kibon

пишете ни

работно време

ПОНЕДЕЛНИК – ПЕТОК
06:30 – 19:00

САБОТА
08:00 – 17:00

КАНЦЕЛАРИЈА
08:00 – 17:00

Контакт

Канцеларија (Bielstrasse 25)
Телефон: 032 384 01 01

Биелштрасе 29
Телефон: 032 384 13 73
Мобилен: 079 252 52 95

Банхофштрасе 19
Телефон: 032 384 03 26

Мобилен север: 079 812 52 95

Мобилен Југ: 079 437 95 92

адреса

Биелштрасе 29

Банхофштрасе 19

Биелштрасе 25

3250 Лис

следете не