Нашиот тим

Она што ни е важно

Покажуваме секој ден

Добредојдовте на тимската презентација на дневниот центар TipTap во Lyss!

Овде ве очекува дневен центар со љубов, кој страсно се грижи за грижата и образованието на децата од тримесечна возраст до нивното започнување на училиште. Нашиот посветен и искусен тим се состои од квалификувани професионалци кои со љубов се грижат за благосостојбата на децата и им нудат безбедно место каде што можат да играат, учат и растат.

Сега е време да се запознаете со неверојатниот тим во Kita TipTap!

Teamwork

Администрација

Стефани
Основач / менаџмент 80%
Даниел
Помошник менаџер 100%
Ромина
Администрација 40%

Педагошко раководство

Селин
Управување со квалитет/образовни менаџери
Леандра
Управување со групата 100%
кажа
Грижа

Тимот Биелштрасе

сабрина
Лидер на групата 80%
Sabrina | Kita TipTap
Иленија
наставник 100%
Ilenia | Kita TipTap
Карен
100% поддршка на вработените
1
Заира
Чирак Фабе К
Zaira | Kita TipTap
Закир
предучение
DSC03610X
Андреа
практикант 100%

Тимот Банхофштрасе Север

лара
Лидер на групата 80%
Lara | Kita TipTap
Селим
Управување со групата 100%
Selim
триша
наставник 100%
Trisha | Kita TipTap
ан
Чирак Фабе К
DSC03656
Педро
Чирак Фабе К
Pedro | Kita TipTap
Ана
практикант 100%
20230427_091702
Кирил
100% поддршка на вработените
Cyril
Карен
100% поддршка на вработените
Karin
Џимен
Вработен во домаќинство 80%
1

Тимот Банхофштрасе Југ

нами
Управување со групата 100%
Nami | Kita TipTap
Рејчел
едукатор 60%
Rahel | Kita TipTap
Исик
Поддршка за помошник 80%
2
Лена
Учениците фабе к
DSC03650
Беатриз
практикант 100%
Beatriz | Kita TipTap
сабрина
Поддршка на вработените
1
Колбас
ПРАКТИКАНТ 80%
Sausen
Нина
ПРАКТИКАНТ 40%
DSC03625X