60% вработување FaBe деца

Те бараме за нашите

60% вработување FaBe деца

„Грижени од нас, никогаш не зажалиле“

Дневниот центар TipTap беше отворен во април 2019 година во срцето на Lyss и ја прошири нашата група во февруари 2022 година. Се издвојуваме со модерен концепт и широк спектар на понуди кои бараат високо ниво на организација. Сега водиме три групи со вкупно 53 места за згрижување деца.

Ние стоиме како авантуристички дневен центар кој им овозможува на децата да имаат авантури.

Имаме 16 места за згрижување деца, 3-4 обучени лица и 2-3 чирак по група.

Како иновативен и динамичен тим, придаваме големо значење на флексибилноста, отвореноста и доверливоста. Ви нудиме разновидно и возбудливо секојдневие со многу можности за развој. Благодарение на нашата рамна хиерархија, имате простор да работите самостојно и можете да придонесете со вашите идеи.

Вашите предности
Сега не се далеку од нас

Ако ви се допаѓа она што го нудиме, тогаш со нетрпение очекуваме да ја добиеме вашата писмена апликација по пошта или електронски. Ви стоиме на располагање во секое време доколку имате какви било прашања или други информации.

Вашето лице за контакт
Нашиот телефонски број
Нашата е-пошта
Нашата адреса

Дополнителни информации