Дневен центар Гурбри

Дали барате првокласен дневен центар за вашето дете, иако живеете малку подалеку од Lyss? Потоа би сакале да го привлечеме вашето внимание на нашиот дневен центар и да ви покажеме зошто вреди да се оди по подолгиот пат.

Во нашиот дневен центар, ние придаваме големо значење на љубовта и висококвалитетната грижа за вашите малечки. Нашиот посветен тим на образовни професионалци е подготвен да им обезбеди на вашите деца стимулативна и безбедна средина. Ние создаваме место каде што вашето дете може да се чувствува удобно и да се развива оптимално.

Нашиот образовен концепт се заснова на холистичка поддршка која ги зема предвид индивидуалните потреби на секое дете. Го цениме разиграното учење, креативните активности и промовирањето на социјалните вештини. Со нас, вашето дете ќе има можност да ги открие своите таленти и понатаму да ги развива своите вештини.

Дури и ако не живеете директно во Лис, сакаме да ве увериме дека ги цениме вашите напори. Свесни сме дека сте спремни да дојдете кај нас за да му обезбедиме на вашето дете најдобра можна грижа. Ќе се погрижиме вашата доверба да биде исплатлива и дека вашето дете е во добри раце со нас.

Нашиот дневен центар е место на заедница каде не само децата, туку и родителите се чувствуваат добредојдени и поддржани. Редовно организираме настани, родителски вечери и разменуваме можности за промовирање на контакт и соработка помеѓу родителите и воспитувачите.

Доколку сте заинтересирани да го регистрирате вашето дете кај нас, срдечно ве покануваме лично да се запознаете со нашиот дневен центар. Слободно закажете состанок за да добиете увид во нашите простории, нашиот тим и нашата едукативна работа. Со задоволство ќе одговориме на вашите прашања и ќе ви обезбедиме детални информации за нашиот концепт.

Со нетрпение очекуваме да ви посакаме добредојде вие ​​и вашето дете во нашиот дневен центар и заедно да имаме позитивно влијание врз развојот на вашето дете.

Сега не се далеку од нас
Вашето лице за контакт
Нашиот телефонски број
Нашата адреса